Acties

Senior korting: De hele maand november zetten we de grijze snuitjes in het zonnetje: 15% korting op een seniorconsult!

Het valt vaak niet direct op, maar ook dieren krijgen te maken met ouderdomskwaaltjes. Behalve wat grijze haren, wat moeizamer bewegen, minder zicht en doofheid (niet de oostindische..) merken we het soms niet eens.

Toch kunnen bepaalde ouderdomskwaaltjes ervoor zorgen dat het leven er een stuk minder leuk van wordt. Dieren laten het niet snel merken als er wat mis is met ze, en ze kunnen het ons helaas niet vertellen.

Voor het oudere dier kunnen we gelukkig veel doen. Hierbij denken we niet alleen aan medicatie en pijnbestrijding. Maar bijvoorbeeld ook andere voeding, voedingssupplementen of therapievormen kunnen zeker een groot verschil maken in het leven van het oudere dier. Want…ouder worden is prima maar dan wel graag een beetje comfortabel.

Seniorconsult:
We zullen je hond of kat controleren op verschillende punten zoals: oren, ogen, gebit, hart, longen, buik, vacht, gewicht en gewrichten. Dit lichamelijk onderzoek wordt aangevuld met een bloedonderzoek om lever, nieren (tevens SDMA) en suiker te controleren, en een urineonderzoek.
Daarnaast bij de kat ook een bloeddrukcontrole en een bloedonderzoek naar de schildklier.

Tip! Je kunt het senior consult combineren met de jaarlijkse vaccinatie of een gebitsbehandeling.
Wil je meer weten over dit onderzoek? Kijk op onze website: www.dierenartsede.nl maar je bent ook altijd welkom aan de balie.

Afbeeldingsresultaten voor royal canin

Spaarkaart van Royal Canin: Als u bij onze praktijk 10 zakken dezelfde voeding vanhetzelfde formaat heeft gekocht, krijgt u de 11e zak gratis, bij inlevering van de volle spaarkaart.Deze spaarkaart is uiterlijk tot 24 maanden na uitgifte geldig.