De praktijk

Sinds 1 januari 2010 is Dierenartsencentrum Ede-Bennekom gepraktijk kleinvestigd aan de Molenstraat 158 in de deel van de monumentale Concordiaboerderij bij de Concordiamolen. De praktijk was daarvoor jarenlang gevestigd aan de Arnhemseweg 50 in Ede.

Dierenartsencentrum Ede-Bennekom is een eerstelijns gezelschapsdierenpraktijk waar met veel aandacht, zorg en liefde voor dieren wordt gewerkt. Voorlichting naar de eigenaar en openheid over de behandeling zijn zaken, die bij ons erg belangrijk gevonden worden. Daarbij wordt altijd in het oog gehouden dat het belang van uw dier op de eerste plaats komt.

Doordat we met twee dierenartsen werkzaam zijn binnen onze praktijk bestaat er per dierenarts de mogelijkheid om dieper in te gaan op de verschillende gebieden binnen de diergeneeskunde voor gezelschapsdieren.
Met het op regelmatige basis volgen van nascholing en andere cursussen stimuleren wij de ontwikkeling van nieuwe kennis en vaardigheden bij dierenartsen en assistentes. Zo streven wij ernaar het niveau van onze praktijk zo hoog mogelijk te houden.

_JF_3448

v.l.n.r.: Sandra, Lies, Janneke, Willem, Linda, Jolanda

Bovendien bezit de praktijk de erkenningen die wettelijk verplicht zijn voor het uitvoeren van diergeneeskundige handelingen bij gezelschapsdieren en zijn wij verbonden aan de Groep Geneeskunde Gezelschapsdieren.

In onze praktijk behandelen wij gezelschapsdieren op voornamelijk eerstelijns niveau. Dit houdt in dat wij patiënten met aandoeningen waarvan wij vinden dat zij door een specialist behandeld moeten worden, doorverwijzen naar specialistische centra. Door goede contacten met deze specialisten en intensieve terugkoppeling van de informatie blijven wij nauw betrokken bij de behandeling van de dieren. Nabehandeling gebeurt in de meeste gevallen weer bij ons in de praktijk.