Het team

dierenarts Lies Veltman-Hof

dierenarts Lies Veltman-Hof

Zoals veel dierenartsen al vanaf klein wisten dat ze dierenarts wilden worden was dat bij mij niet het geval.  Nadat ik uitgeloot was kon ik nog een jaartje nadenken of ik wel echt dierenarts wilde worden. Ik houd erg van dieren en natuur en vind geneeskunde ook erg boeiend. Eigenlijk kwamen heel veel dingen die ik erg leuk vind samen in het vak diergeneeskunde en het blijkt dan ook een goede keuze geweest te zijn.

In 2001 ben ik in Utrecht afgestudeerd als dierenarts en ook nog getrouwd met Onno, een mooi jaar. Na mijn studie heb ik met veel plezier een jaar gewerkt in een gemengde praktijk waar alle diersoorten voorbij kwamen. Door deze ervaring werd het me duidelijk dat ik door wilde gaan als gezelschapsdierenarts. De verdieping en de persoonlijke contacten met klanten en dieren spreken me erg aan.

Sinds 2003 werk ik bij Dierenartsencentrum Ede-Bennekom en in 2004 ben ik naar Ede verhuisd om dichter bij het werk te wonen. Inmiddels heb ik drie dochters en is de dierenboel van 2 katten uitgebreid naar 2 konijnen Pien en Nuts, 2 cavia’s Dotje en Bubje, 2 poezen Gogo en Gompy en hond Nuit.

Het mooie van ons vak is dat het blijft veranderen. Zowel de omgeving van het oude pand aan de Arnhemseweg naar onze nieuwe vestiging op de Molenstraat als ook de kennis en natuurlijk de nieuwe media. Binnen ons vak heb ik me verdiept in de tandheelkunde, kattengeneeskunde, knaagdieren en konijnen en echoscopie. Hiervoor volg ik geregeld nascholingen om mijn kennis verder uit te breiden.

Natuurlijk heb ik het best druk met mijn werk en het gezin, maar gelukkig is er ook nog tijd om te schaatsen, fietsen, wandelen en te zingen.

dierenarts Willem van der Linden

dierenarts Willem van der Linden

Hallo, Ik ben Willem van der Linden. Ik heb in 1992 mijn dierenartsen diploma behaald in Utrecht. Na enkele omzwer-vingen ben ik in 2007 terechtgekomen in Ede. Eerst was ik nog werkzaam op de Arnhemseweg maar sinds 2009 werken we nu hier op de Molenstraat. Ik ben getrouwd en we hebben 2 zonen , 2 katten en 1 hond.                                        Dierenarts zijn is een prachtig beroep. Wat mij de vooral aantrekt in het vak is de afwisseling. Als Dierenarts heb je de mogelijkheid om je op allerlei gebieden te ontwikkelen . Zelfs als eerstelijns dierenarts ben je toch een beetje huisarts, tandarts, chirurg, radioloog, etc. Mijn interesse ligt bij de cardiologie van honden en katten en met name de echocardiografie.

Wat altijd mij geboeid heeft is de relatie tussen de mens en zijn huisdier. Het is mooi om dagelijks mee te maken hoe verschillend iedereen met zijn dier omgaat en ook te zien dat er veel overeenkomsten zijn. Het blijft een speciale relatie en het geeft voldoening  wanneer je  als dierenarts een bijdrage  kunt leveren aan de instandhouding daarvan.

paraveterinair assistente Sandra van Oostenbrugge- Methorst

paraveterinair assistente
Sandra van Oostenbrugge- Methorst

paraveterinair assistente Janneke Slemmer- Roelofsen

paraveterinair assistente
Janneke Slemmer- Roelofsen

Ik ben al heel wat jaartjes op de praktijk aanwezig, dus de voor de meeste geen vreemd gezicht. In 1992 ben ik hier begonnen, in al die jaren heb ik van alles geleerd en langs zien komen.Kleine en grote huisdieren. Ze zijn allemaal leuk en bij elk dier hoort natuurlijk een eigenaar. Sommigen vergeet je nooit. Nu ben ik thuis ook bezig met dieren, de paarden en Pip mijn kleine hond. En zo nu en dan op vakantie gaan met Berry vind ik ook zeker geen straf.

Mijn naam is Janneke. Sinds november 2001 werk ik al met veel plezier bij DAC Ede-Bennekom. Het leuke aan ons werk is dat het erg afwisselend is. Spreekuur, balie, OK, laboratoriumwerkzaamheden, Echo’s, röntgenfoto’s en schoonmaken wisselen elkaar af! Thuis hebben we ook verschillende dieren: konijnen, geiten, kippen, vogels, hond en paard. Samen met mijn man Aris en onze 5 kinderen, Jeroen, Natalie, Laura, Sabine en Aron mogen we daarvoor zorgen! Naast het werk ben ik voornamelijk bezig met de kinderen en hun (sport)activiteiten. Als ik tijd over heb dan lees ik graag een boek.

paraveterinair assistente Jolanda Noorlander- van Uffelen

paraveterinair assistente
Jolanda Noorlander- van Uffelen

Hallo, ik ben Jolanda. Sinds 2005 een vertrouwd gezicht achter de balie, maar ook achter de schermen. Ik houd van mijn werk omdat elk dier weer bijzonder is en elk contact met de eigenaar is belangrijk. Dit maakt mijn werk tot een uitdaging en dat ik altijd met plezier ga werken. Thuis vermaak ik me graag in de tuin met mijn man Marco en onze 2 zonen Luuk en Kris. Ook thuis zijn we gek op onze dieren: kat Karel, konijnen, valkparkieten, duif, kippen en vissen. Daarnaast ben ik graag creatief bezig en ik lees en badminton graag.

paraveterinair assistente Linda van de Kreeke

paraveterinair assistente
Linda van de Kreeke

Mijn keuze voor de studie paraveterinair was niet zo vreemd. Ik ben opgegroeid tussen o.a. katten, honden, cavia’s, vissen en vogels. De liefde voor dieren, het contact met mensen gecombineerd met veel interesse in het medische deel van het vak maakt dit voor mij het allermooiste beroep. Binnen de praktijk houd ik me met van alles en nog wat bezig. Je kan me vinden achter de balie, als helpende hand in de spreekkamer, op puppy party’s, achter de computer voor de social media maar ook in de OK. Dit is meteen de reden wat mijn werk zo ontzettend leuk maakt, heel veelzijdig en geen dag is hetzelfde. Sinds 2010 werk ik met veel plezier in deze gezellige dierenartsenpraktijk. Ik woon samen met mijn vriend Jeroen, zoontje Thijs en gezellige huiskater Japie. Buiten mijn werk houd ik me vooral bezig met mijn gezinnetje, familie en vrienden.

Geef een reactie