Over ons

Maak kennis met ons team

Het team

Maak kennis met de leden van ons team:

Zoals veel dierenartsen al vanaf klein wisten dat ze dierenarts wilden worden, was dat bij mij niet het geval. Nadat ik uitgeloot was kon ik nog een jaartje nadenken of ik wel echt dierenarts wilde worden. Ik houd erg van dieren en natuur en vind geneeskunde ook erg boeiend. Eigenlijk kwamen heel veel dingen die ik erg leuk vind samen in het vak diergeneeskunde en het blijkt dan ook een goede keuze geweest te zijn.

In 2001 ben ik in Utrecht afgestudeerd als dierenarts en ook nog getrouwd met Onno, een mooi jaar. Na mijn studie heb ik met veel plezier een jaar gewerkt in een gemengde praktijk waar alle diersoorten voorbij kwamen. Door deze ervaring werd het me duidelijk dat ik door wilde gaan als gezelschapsdierenarts. De verdieping en de persoonlijke contacten met klanten en dieren spreken me erg aan.

Sinds 2003 werk ik bij Dierenarts Ede en in 2004 ben ik naar Ede verhuisd om dichter bij het werk te wonen. Inmiddels heb ik drie dochters en is de dierenboel van 2 katten uitgebreid naar: 2 cavia’s Dotje en Bubje, 4 poezen Gogo, Bram, Per en Guna, 2 ratten Ratta en Touille en hond Nuit.

Het mooie van ons vak is dat het blijft veranderen. Zowel de omgeving van het oude pand aan de Arnhemseweg naar onze nieuwe vestiging op de Molenstraat als ook de kennis en natuurlijk de nieuwe media. Binnen ons vak heb ik me verdiept in de tandheelkunde, kattengeneeskunde, knaagdieren en konijnen en echoscopie. Hiervoor volg ik geregeld nascholingen om mijn kennis verder uit te breiden.

Natuurlijk heb ik het best druk met mijn werk en het gezin, maar gelukkig is er ook nog tijd om te schaatsen, fietsen, wandelen en te zingen.

 – Lies Veltman-Hof
(dierenarts)
Sinds november 2001 werk ik al met veel plezier bij Dierenarts Ede. Het leuke aan ons werk is dat het erg afwisselend is. Spreekuur, balie, OK, laboratoriumwerkzaamheden, echo’s, röntgenfoto’s en schoonmaken wisselen elkaar af!

Thuis hebben we ook verschillende dieren: konijnen, geiten, kippen, vogels, hond en paard. Samen met mijn man Aris en onze 5 kinderen, Jeroen, Natalie, Laura, Sabine en Aron mogen we daarvoor zorgen! Naast het werk ben ik voornamelijk bezig met de kinderen en hun (sport)activiteiten. Als ik tijd over heb dan lees ik graag een boek.

 – Janneke Slemmer-Roelofsen
(paraveterinair assistente)

Sinds 2010 loop ik al mee in de praktijk. Eerst als stagiaire en daarna als vaste invalkracht. Sinds kort, november 2020, ben ik vast in dienst en zullen jullie mij vaker tegenkomen. 

Net als de andere paraveterinairen kunnen jullie mij bijvoorbeeld achter de balie vinden of als ik de dierenarts een handje kom helpen tijdens het spreekuur.

 Achter de schermen help ik mee met de opname van patiënten en help ik mee met operaties. 

Van jongs af aan ben ik al gek op dieren. Zelf ben ik opgegroeid met een hond en een konijntje. Het was dus haast vanzelfsprekend toen mijn vriend en ik gingen samenwonen dat er een huisdier zou komen. En zo kwam er destijds een kleine pluizenbol bij ons wonen. Inmiddels een lieve, eigenwijze en trouwe 4-voeter genaamd Jodie.

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit voor een heerlijke boswandeling met haar.

                                                                                                – Sarinah van Wijk

(paraveterinair assistente)

Sarinah

Vanaf mei 2021 kom ik een paar maanden het leuke team van Dierenarts Ede vergezellen. Ik studeer diergeneeskunde en hoop dus over een paar jaar zelf dierenarts te mogen worden. Maar tot die tijd steek ik graag mijn handen uit de mouwen in de praktijk als assistente! Ik woon samen met mijn man Chris, mijn hond Guusje en mijn 2 agapornissen Lilo en Stitch. Natuurlijk ben ik lekker druk met mijn studie ernaast, maar in mijn vrije tijd houd ik ervan om te zwemmen en ben ik ook vaak buiten te vinden voor een wandeling 

                                                                            – Robin de Koster- van Rooijen

(paraveterinair assistente)

Sarinah
In 1992 heb ik mijn dierenartsen diploma behaald in Utrecht. Na enkele omzwervingen ben ik in 2007 terechtgekomen in Ede. Eerst was ik nog werkzaam op de Arnhemseweg maar sinds 2010 werken we nu hier op de Molenstraat. Ik ben getrouwd en we hebben 2 zonen , 2 katten en 1 hond.

Dierenarts zijn is een prachtig beroep. Wat mij vooral aantrekt in het vak is de afwisseling. Als dierenarts heb je de mogelijkheid om je op allerlei gebieden te ontwikkelen. Zelfs als eerstelijns dierenarts ben je toch een beetje huisarts, tandarts, chirurg, radioloog, etc. Mijn interesse ligt bij de cardiologie van honden en katten en met name de echocardiografie.

Wat mij altijd geboeid heeft is de relatie tussen de mens en zijn huisdier. Het is mooi om dagelijks mee te maken hoe verschillend iedereen met zijn dier omgaat en ook te zien dat er veel overeenkomsten zijn. Het blijft een speciale relatie en het geeft voldoening wanneer je als dierenarts een bijdrage kunt leveren aan de instandhouding daarvan.

 – Willem van der Linden
(dierenarts)

Ik ben al heel wat jaartjes op de praktijk aanwezig, dus voor de meesten geen vreemd gezicht. In 1992 ben ik hier begonnen, in al die jaren heb ik van alles geleerd en langs zien komen. Kleine en grote huisdieren. Ze zijn allemaal leuk en bij elk dier hoort natuurlijk een eigenaar. Sommigen vergeet je nooit.

Thuis ben ik ook bezig met dieren, de paarden en Pip mijn kleine hond. En zo nu en dan op vakantie gaan met mijn man Berry vind ik ook zeker geen straf.

 – Sandra van Oostenbrugge-Methorst
(paraveterinair assistente)

Mijn keuze voor de studie paraveterinair was niet zo vreemd. Ik ben opgegroeid tussen katten, honden, cavia’s, vissen en vogels. De liefde voor dieren, het contact met mensen gecombineerd met veel interesse in het medische deel van het vak maakt dit voor mij het allermooiste beroep.

Binnen de praktijk houd ik me met van alles en nog wat bezig. Je kan me vinden achter de balie, als helpende hand in de spreekkamer, achter de computer voor de social media en de website maar ook in de OK. Dit is meteen de reden wat mijn werk zo ontzettend leuk maakt, heel veelzijdig en geen dag is hetzelfde. Sinds 2010 werk ik met veel plezier in deze gezellige dierenartsenpraktijk.

Ik woon samen met mijn man Jeroen, zonen Thijs, Bram en Koen en gezellige huiskater Japie. Buiten mijn werk houd ik me vooral bezig met mijn gezinnetje, familie en vrienden.

 – Linda van den Heuvel
(paraveterinair assistente)

Contact

Molenstraat 158, Ede
0318 - 610 112
SPOED

Volg ons

Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:00 uur
Dinsdag: 08:30 - 17:30 uur
Woensdag: 08:30 - 19:00 uur
Donderdag: 08:30 - 17:30 uur
Vrijdag: 08:30 - 19:00 uur

Behandeling uitsluitend volgens afspraak

Contact

Molenstraat 158, Ede
0318 - 610 112
SPOED

Volg ons

Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:00 uur
Dinsdag: 08:30 - 17:30 uur
Woensdag: 08:30 - 19:00 uur
Donderdag: 08:30 - 17:30 uur
Vrijdag: 08:30 - 19:00 uur

Behandeling uitsluitend volgens afspraak

© 2021 | Dierenarts Ede
Design & Realisatie: Pica2Studio
© 2021 | Dierenarts Ede

Design & Realisatie: Pica2Studio